top of page

vr 06 okt

|

Amsterdam

Expo EditieNoord met Studio307

We nodigen je van harte uit voor onze expositie EDITIE NOORD. Van 7 tot en met 15 oktober exposeren de fotografen van Studio 307 in de NDSM Fuse en vertellen zij meer over hun werk. Leuk als we je daar zien!

Expo EditieNoord met Studio307
Expo EditieNoord met Studio307

Time & Location

06 okt 2023, 19:00 – 15 okt 2023, 19:00

Amsterdam, NDSM-Plein 29, 1033 WC Amsterdam, Nederland

About The Event

We nodigen je van harte uit voor onze expositie EDITIE NOORD.  Van 7 tot en met 15 oktober exposeren de fotografen van Studio 307  in de NDSM Fuse en vertellen zij meer over hun werk. Leuk als we je  daar zien! 

Wat is er te zien?  Hoe ziet het leven van iemand op de longcare-afdeling in een  tbs-kliniek eruit? Hoe brengen Oekraïense vluchtelingen hun dagen  door in de vluchtelingenopvang in Den Bosch? Wat gebeurt er  eigenlijk op ‘t Landje in Amsterdam-West waar mensen vrijzinnig  leven? Wat zijn ‘IJzermannen’ en hoe ziet hun wereld eruit?    

Dit is maar een kleine greep uit de onderwerpen die voorbijkomen  zodra je deze ruimte binnenstapt. Je krijgt inkijkjes in werelden die je  nooit eerder zag, je maakt kennis met  mensen die je misschien niet eerder bent tegengekomen of die je  nooit zijn opgevallen. Je herkent jezelf misschien in de beelden van  onze fotografen of wordt geraakt door de intieme beelden die de  schoonheid en complexiteit van menselijke relaties tonen. Eén vraag  komt steeds terug: wie is de ander en hoe kijken we naar elkaar?  

Waar en wanneer? Zaterdag 7 en zondag 8 oktober en donderdag 12 oktober tot en  met zondag 15 oktober (maandag t/m woensdag gesloten) 

Openingstijden 12.00 tot 18.00 uur NDSM-plein 29, AMSTERDAM 

We hopen je daar te zien!

Warme groet van alle makers van Studio 307

Share This Event

bottom of page